Tevékenységünk bemutatása

  • more_energy_mini

  • Miért minket válasszon?


    Az általunk végzett szolgáltatások rövid időn belül garantáltan megtérülnek és onnantól kezdve Ön anyagilag csak nyerhet velük!

A Sunwatt Energy Bt. az épületgépészet és az épületenergetika területén tevékenykedő szolgáltató vállalkozás, melynek fő profilja épületgépész mérnöki tevékenység.

A cég székhelye Balmazújvároson található.

Fő tevékenysége a műszaki vizsgálat, elemzés.

Szakmai felkészültség

A szakmai hátteret Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszékén elvégzett gépészmérnöki tanulmányok biztosítják.

Szolgáltatási terület

Hajdú-Bihar megye, de elsősorban

Balmazújváros, Debrecen, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Nádudvar, Nagyhegyes települések.

Szolgáltatások

 

 

            • Energetikai tanúsítvány készítés. A tanúsítvány átfogó képet ad az épület életvitelszerű / üzemszerű használata során keletkező energia felhasználási szintről. Alkalmas kiindulási pontnak a költség- és energiamegtakarítás tervezéséhez, méréséhez.

 

 

 

            • Hőtérkép készítés. Hőkamerás épület és épületgépészeti diagnosztika, állapotfelmérés az eredmények kiértékelése, jegyzőkönyv készítés tanácsadás. Szigetelési problémák, hőhidak, szivárgások helyének meghatározása és a hiányosságok okainak felderítése. Továbbá épületgépészeti és gépészeti berendezések vizsgálata gyorsan, költséghatékonyan bontás és roncsolás mentesen. Bővebben

 

 

 

            • Hőtechnikai számításokon alapuló energetikai állapot meghatározása. Az épület egészére vonatkozó átfogó képet nyújt  annak állapotáról. Általa, az optimalizált állapot elérése érdekében intézkedések megfogalmazása lehetséges. Kedvezőbb energiafogyasztás és komfortosabb lakókörnyezet alakítható ki.

 

 

 

            • Környezeti paraméterek vizsgálata, dokumentálása: anyag nedvesség vizsgálat, zajszint mérés, páratartalom és hőmérséklet mérés, harmatpont (páralecsapódás) lokalizálás, légáramlás mérés, gáztömörség ellenőrzés.

 

 

Eszközök

A Sunwatt Energy Bt-nek, a tevékenysége végzéséhez korszerű mérőberendezések állnak rendelkezésére (FLIR, TESTO). Pontos, korrekt adatok mérésének biztosítása érdekében kalibrált eszközökkel végezzük a munkát.
A mérési eredmények kiértékeléséhez és a számítások elvégzéséhez professzionális számítástechnikai háttér áll rendelkezésére felkészült szakember kezében. Bővebben

Flirtools